Lliga de Pista

photo_2016-11-10_11-45-31

Lliga de Ciclisme de Pista Joan Llaneras.

Aquest esdeveniment neix de la gran passió pel ciclisme i de la seva estimulant manera de transmetre’l des de l’Escola de Ciclisme Joan Llaneras.

L’Escola de Ciclisme Joan Llaneras va ser fundada el 2009 i és un èxit a dia d’avui en inscripcions que ha anat superant-se any rere any. Per aquest motiu des de l’Escola, creiem que organitzant proves de ciclisme en pista incentivarem aquesta modalitat en la qual pocs aposten. A les nostres illes tenim un brillant passat en aquesta modalitat i des de l’Escola de Ciclisme Joan Llaneras creiem necessari conservar-lo i fomentar-lo.

Fa 3 anys ja vam iniciar l’organització de diverses proves com ara el «Trofeu Joan Llaneras», «Memorial Antonio Abraham» i «Memorial Joan Crespí». A l’any següent continuarem amb els dos memorials abans esmentats creant una challenge en què es van unir el «Memorial de Pista Toni Cerdà» i altres proves, igual que el següent any.

Aquest any apostem per una nova dinàmica de proves, amb noves fórmules per fomentar la participació i assistència de públic. Es disputaran una gran varietat de proves, algunes tradicionals i altres molt atractives per a tothom. Intentarem que les jornades siguin curtes i dinàmiques amb dues jornades nocturnes de dues hores i mitja i dues jornades de tarda de 4 hores.

Comptem en l’organització amb la col·laboració del cèlebre Joan Llaneras (7 vegades campió del món, 2 medalles d’or i 2 de plata en les olimpíades).

A través del seu club, «Escola de Ciclisme Joan Llaneras» totes les proves de ciclisme que s’han organitzat han estat satisfactòries tant per als esportistes com els espectadors.

Velòdrom Palma Arena.

La prova es realitzarà en el velòdrom Palma Arena,  l’entrada al recinte tindrà un cost de 5 € per persona, excepte els participants que juntament amb un acompanyant tindran l’accés gratuït,  prèvia preinscripció. Juntament amb l’entrada es tindrà dret a una participació  d’un sorteig.

L’ inscripció serà gratuïta, sempre que s’hagi fet la prèvia preinscripció a través del web http://www.ecjoanllaneras.com

De no haver fet la preinscripció s’haurà d’abonar 5 € per jornada.

Es disposarà de servei de bar tant a les grades com defora.

Hi haurà la possibilitat de visitar els diferents estands publicitaris dels diferents espònsors que col·laborin amb els esdeveniments.

Podran participar tots els ciclistes amb llicència en vigor durant l’any 2016 independentment de la nacionalitat.