Exhibició Solidaria,

Hola a tots,

Des de l’escola de ciclisme ens hem sumat a la iniciativa de Jose Manuel Lopez “Impossible 365” amb l’objectiu de recaudar fons per la construcció d’un menjador solidari. Amb aquest objectiu en Jose Manuel i coincidint amb la diada de les illes intentarà fer un record que mai abans s’ha fet, tres Ironman seguits i es darrer d’ells (Diumenge 2 de Març) la part que correspon al ciclisme 180km i la marató es farà diumenge al Palma Arena.

Per donar-li suport i ajudar d’alguna manera diumenge 2 de Març horabaixa a l’es 16h la gent de l’escola de  ciclisme organitzarem una petita exhibició de ciclisme en pista per es nins de s’escola i d’altres clubs que hi vulguin participar. Agrairíem que tots els que poguéssiu hi participéssiu ja que es per una molt bona causa. També hi haurà llocs on es recollira roba usada i es faran altres activitats. Si voleu conèixer mes detalls del projecte www.impossible365.com.

Moltes gracies a tots.