INSCRIPCIONS 2023-24

Hola,

Amb gran emoció, donem el tret de sortida a una nova temporada a l’escola de ciclisme!

Aquest any, estem encantats de presentar algunes novetats que segurament us agradaran. Per començar, volem informar-vos que el nostre inici de temporada tindrà lloc el 18 de setembre, i hem ajustat els horaris per a una millor experiència. Els participants del grup principal es reuniran de 17:30 a 19:00, mentre que els membres del grup Academy gaudiran de la seva sessió de 18:00 a 20:00.

Els participants del grups del dilluns i els alumnes nous el primer dia es farà una presentació del funcionament i la dinàmica de l’escola així com una volta per conèixer els espais que es faran servir.

Per als ciclistes del grup de dimarts, com molts ja esteu familiaritzats amb la dinàmica, començarem immediatament amb l’assignació de bicicletes i la posada a punt. Si el temps ens ho permet, també tindrem l’oportunitat d’iniciar el contacte amb la pista, que sempre ha estat un moment emocionant per a tots nosaltres.

Volem assegurar-nos que tots els membres nous tinguin clar quin material és essencial per a les nostres sessions. Si sou principiants, és important que porteu el següent equip bàsic:

  • Casc
  • Guants
  • Sabates esportives adequades per a activitats físiques diverses, com córrer i saltar. Si teniu experiència amb pedals automàtics, també podeu portar sabates de ciclisme. En cas contrari, començarem amb el calçat esportiu habitual.
  • Aigua, per mantenir-vos ben hidratats durant les sessions.

Pel que fa a les bicicletes, volem recordar-vos que l’escola posa a disposició bicicletes pels alumnes. No obstant això, en cas que tinguem molts participants, pot ser que ocasionalment hagueu de compartir bicicleta amb un company.

L’equip de l’escola de ciclisme espera amb il·lusió el dilluns, i estem segurs que tots compartirem moments emocionants i enriquidors junts.

Cordialment,

Joan, Dani, Jose i Toni.

Enllaç per inscripcións; INSCRIPCIONS

Enllaç per baixar documents: DOCUMENTS

P.S. Adjunt: Anirem publicant llistat de grups a mesura que avancin les inscripcions.